Waarom is QLT Design hèt webdesign bureau van Den Haag? Ons werk bewijst het.

Centrum Groepswonen

Centrum Groepswonen

Centrum Groepswonen geeft voorlichting, advies en ondersteuning aan een toenemende groep mensen die op zoek zijn naar een woning of wonen in een woongemeenschap Den Haag.
Lees meer
Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, ook wel bekend als het Curaçaohuis, is de officiële vertegenwoordiging van de Curaçaose regering in Nederland.
Lees meer
BadmattenOnline

BadmattenOnline

BadmattenOnline is onderdeel van HomeStyleDecoWeb BV. Dit bedrijf biedt naast badkamerartikelen ook andere behang, fotobehang, photo murals, canvas wall-art en hoezen voor tuinmeubilair aan.
Lees meer
Mijn Groene Stad

Mijn Groene Stad

Mijn Groene stad richt zich op groene projecten en het leveren van duurzame kant-en-klare moestuinen aan bedrijven, scholen, zorginstellingen en de mensen thuis. Hier hoort in deze tijd natuurlijk ook een website en een huisstijl bij.
Lees meer
BookingManager

BookingManager

BookingManager stelt eigenaren van woningen en andere accommodatie in staat om hun woning op het internet te presenteren, voor tijdelijke verhuur. BookingManager zocht een partij die haar reeds gerealiseerde ontwerpen kon omzeten naar een WordPress website in vijf talen. QLT Design tekende ervoor.
Lees meer
Wecycle

Wecycle

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Voor de communicatie worden zowel tv-commercials als actie websites ingezet. QLT Design verzorgt deze actie websites, vaak met prijselement.
Lees meer
Total

Total

Total is de grote Franse producent van onder andere benzine. Naamsbekendheid en traffic bij de benzinestations zijn in sterke mate afhankelijk van goede communicatie. QLT Design verzorgt al jarenlang en met grote regelmaat actie websites, met een prijs element.
Lees meer
SimpleLight

SimpleLight

SimpleLight levert lampen en armaturen via online verkoop. Voor SimpleLight ontwikkelde QLT Design een tailor made webshop, helemaal aangepast aan de wensen van de klant. Ook aan de vindbaarheid is zeer veel aandacht besteed.
Lees meer
Sharp and Smart Uitzendbureau

Sharp and Smart Uitzendbureau

Sharp and Smart is een uitzendbureau met een uniek concept. Veel communicatie met inleners en mogelijke kandidaten verloopt online. Dat stelt veel eisen aan de database. In een intensief proces met de opdrachtgever ontwierp en bouwde QLT Design maatwerk.
Lees meer
PUQ Press

PUQ Press

PUQ Press is een start up met een aardig concept voor de horeca. Met de automatische koffiestamper maak je in bijvoorbeeld een café de juiste espresso. French Design, dat bij QLT Design onder één dak zit, verzorgde de vormgeving en maakte de video. QLT Design bouwde de website.
Lees meer
Vereniging Producenten Verantwoordelijkheid

Vereniging Producenten Verantwoordelijkheid

De Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN) streeft aan optimale en gestandaardiseerde inzamel- en recyclingsystemen. De organisatie is gelieerd aan Wecycle, waarvoor QLT Design ook al jarenlang werkt.
Lees meer
Powerstairs

Powerstairs

De Powerstairs zorgt er voor dat je veilig een kamersteiger, ook wel genoemd: kamer-rolsteiger, kunt betreden en verlaten en zorgt voor een goede/betere stabiliteit van de kamer-rolsteiger waar Powerstairs aan gekoppeld wordt.
Lees meer
Nouvital Cosmetics

Nouvital Cosmetics

Voor Nouvital Cosmetics werkt QLT Design nauw samen met Arjen van der Hauw van French Design, de vormgever met wie we onder één dak zitten. French Design verzorgde de huisstijl en de printmedia, QLT Design tekende voor de online communicatie en de webshop.
Lees meer
NicoNico

NicoNico

NicoNico is één van de meest complete kinderschoenenwinkels van Nederland, met bovendien nog een rijke collectie damesmode en –schoenen, tassen en accessoires. De winkel is gevestigd in de levendige Haagse Denneweg. QLT Design verzorgde de website en de webshop.
Lees meer
Monfor Offices

Monfor Offices

Monfor Offices biedt ondernemers flexibele werkplekken en business units. Om die optimaal in de markt te zetten werd QLT Design ingeschakeld. Wij verzorgden het webdesign en bouwden de website.
Lees meer
Stichting LightRec

Stichting LightRec

Stichting LightRec zorgt voor de gescheiden inzameling van tl-buizen, spaar- en ledlampen en armaturen. De website van LightRec is voor optimale vindbaarheid door QLT Design zó opgezet, dat er relatief veel tekst op kan. Zo gaan mooi en functioneel hand in hand.
Lees meer
Matthijs van Heijningen

Matthijs van Heijningen

Matthijs van Heijningen Jr. is een Nederlandse filmmaker, schrijver en producer. QLT Design ontwierp en bouwde voor hem een typische portfolio website. Want beeld zegt hier meer dan woorden.
Lees meer
ID-Tec

ID-Tec

ID-Tec levert robots voor rioolreiniging en industriële reiniging. ID-Tec wilde een eenvoudige, heldere website. Kostenefficiënt, maar wel mooi. Dat kan ook, bij QLT Design.
Lees meer
Duurzaam Verlicht

Duurzaam Verlicht

Duurzaam Verlicht is een kennisplatform voor professionele gebruikers van verlichting en spelers binnen de verlichtingsbranche. Dan moet de website er ook uitzien al seen plek waar veel te halen valt. QLT Design ontwierp en bouwde het.
Lees meer
Bonkers

Bonkers

Bonkers is een gerenommeerde Amsterdamse producent van tv-commercials, muziekvideo’s en content voor online media. Bonkers tekende voor o.a. commercials van Centraal Beheer, Volkswagen en Bavaria. Het is veelzeggend dat QLT Design voor deze creatieve hot spot de website, bijbehorend CMS plus een iPhone App en Android App mocht maken.
Lees meer
Bodes & Bode

Bodes & Bode

Bodes & Bode is een juwelier met vestigingen in Den Haag en Amsterdam, die tevens een webshop onderhoudt. Bij deze opdrachtgever was een overzichtelijke navigatie essentieel.
Lees meer
Dolph Bode Holding

Dolph Bode Holding

Dolph Bode Holding levert bijzondere meubels: gemaakt van vliegtuigonderdelen. QLT Design ontwierp en bouwde voor Dolph Bode Holding de website en we verzorgden de SEO (zoekmachine optimalisatie).
Lees meer
A-way Events

A-way Events

A-Way Events in Den Haag verzorgt allerlei activiteiten voor wellness, teambuilding en fun. A-Way Events had behoefte aan een website met een frisse uitstraling, veel functionaliteiten en een makkelijk zelf te onderhouden CMS. QLT Design maakte het.
Lees meer